vineri, 1 ianuarie 2010

La multi ani!

Oricat as fi de uracios, rebel, anacronic, atipic si/sau nesuferit (stiu ca pentru unii asa am devenit), nu ma lasa inima sa nu va urez acel "La multi ani" care face an de an inconjurul lumii motiv de maxima distractie. Am mai zis si cu alte ocazii ca nu inteleg bucuria asta care pe alocuri e chiar ridicata la paroxism de catre unii, pentru simplu motiv ca doar se schimba niste cifre... Undeva in subconstient, timpul lucreaza in defavoarea noastra, iar noi nu ne prindem ca ne apropiem putin cate putin, an de an, revelion de revelion, catre... MOARTE!!! La trecerea dintre ani Moartea isi freaca mainile de fericire ca-i facem (culmea prostiei) si perecere cu mancare,bautura si distractrie.In fine, poate sunt eu absurd.
Tot ceea ce se schimba cu adevarat peste an sunt kilogramele. In plus, desigur. Ne burdusim burtile si gusile si devenim pe zi ce trece niste monstrii umflati cu mancare si bautura din plin. Nu ma credeti? Luati pozele de la perecerile de revelion din trecut. O sa va intristati tare. Desigur asta doar daca nu va deranjeaza ca azi aratati ca niste butoaie.
Si acum ca distractia s-a terminat,am mancat am baut ne-am distrat, ne apucam si noi naibii sa mai si muncim? Chiar nu putem sa mai si muncim???

Numai sabia mai poate schimba ceva...

3 comentarii:

Laura V. spunea...

Tare ideea aia cu moartea :))
din pacate ai dreptate..

Merlin spunea...

Tati, ma distreaza teribil ce scrii da' un ochi plange si altul rade. Treaba e ca eu traiesc in Montreal si ce zici tu se aplica si acilea...binentzeles ca curva e mai coafata acilea si se da cu deo. Omul e om peste tot: ai vazut filmul "D-9"?

Oaky spunea...

Iubitul, meu din pacate eu nu ma pot uita la pozele din urma, vrei sa imi vad gusa si suncile:)). sunt intr-un totul de acord cu tot ceea ce ai scris aici, insa foarte multi nu se gandesc ca tot ceea ce mananca ii duc spre imbatranire si deces mult mai rapid. 75% din felul cum aratam este alimentatia, 6%genetic si restul stresul, insa tu stii la fel de bine ca si mine ca oamenii sunt niste animale penibile care nu vor sa faca nimic pentru ei, se complac in situatii de genul MC, KF, porci pe masa, sorici, sarmale, carnati, caltabosi si multa multa paine ALBA din pacate.. Ma bucur ca la aproape 31 de ani am inteles ce trebuie sa mananc si cata miscare sa fac, pentru a arata mult mai bine ca la 19 ani:)