sâmbătă, 17 iulie 2010

Gunoaie TV

Romanii nu sunt numai iubitori si pasionati sa vada violenta ieftina cu topoare in cap si violuri cu babe, acum la mare cautare si distractie perversa e sa vada sicrie,familii ragnind de durere si daca se poate sa se traga in poze si cu mortii ar fi o amintire extraordinara pentru ei. Se imbulzesc chiar sa vada cortegii funerare, morti si sicrie. Indiferent cine ar fi,cu atat mai bine daca e o vedeta. In loc sa fie disperati sa-si faca o poza cu un om viu, ei sunt disperati sa-si faca poza cu un mort,atat de macabrii au devenit!

Cazul Madalina Manole insa a depasit cu mult, cu foarte mult masura si in cautare de rating, televiziunile astea blestemate ar fi in stare sa intre si in cosciug sa traga cateva cadre cu saraca femeie. E putin zis morbid...de fapt pentru chestia asta nu cred sa se fi inventat vreun cuvant atat de josnic.Zeci de ore cu dezbateri TV despre cat,daca a suferit,daca era bolnava cu capul si daca a facut bine sau nu ca s-a sinucis. Mai mult,nu au nici un pic de respect pentru familie si prietenii familiei. Filmeaza cu nerusinare in cautare de inedit cum se tavalesc pe jos oamenii aia de durere si cum plang disperati! Ar da spaga oricat ca sa deschida un pic capacul sicriului sa-i mai filmeze odata fata…
Azi am renuntat sa ma mai uit la TV,trecand pe rand prin toate starile posibile de la compasiune la ura maxima, si terminand cu injuraturile de rigoare la adresa alora care cica "isi fac meseria". Pana si curvele care se cordesc pe bani pe centura au demnitate infinit mai mare decat gunoaiele astea care lucreaza la televiziunile astea !!! Ba nenorocitilor ce sunteti,opriti-va odata!!!!
Nu vreau sa discut motivele, de ce s-a sinucis saraca femeie,nu suntem noi in masura sa judecam. Ar trebui doar sa privim, decenti,sa avem (sau nu compasiune) ,sa ne rugam pentru ea si trecem mai departe, nu inainte de ne a trage invatamintele pentru a ne desavarsi in viata asta. Atat! Sa-l lasam pe Dumnezeu sa o judece si sa o odihneasca.
Dar nu!!!! Trebuie sa ne incolonam si sa trecem pe langa sicriu sa o vedem pentru ultima data cica, sa vedem poate mai misca, sa vedem cum arata moarta, grasa, slaba, urata, frumoasa,si eventual sa ne facem si o poza cu ea sau cu sicriul ei, asa sa avem ca amintire. Sute de oameni poate mii, zeci de ani au fost indiferenti de existenta ei ,acum au devenit brusc plini de compasiune si intereseati de muzica ei!!! Pot sa nu cred asta? Se simte falsitatea si perversiunea in ochii lor, iar astia de la TV au descoperit dintr-o data cum ea avea sute de prieteni. Toti o cunosteau,toti erau buni (bune) prieteni si nimanui nu-i vine sa creada ca a a facut asa ceva!!! Vai-vai!!! Ei aflati ipocritilor ca nu o cunosteati nici macar cat va cunoasteti vecinul de la parter…

Refuz sa ma mai uit la comentatorii si emisiunile astea jegoase, din respect pentru un om,indiferent cine a fost el. Nu vreau sa mai fac rating unor nemernici.
Kill your TV!!! Asta ca sa nu ajungem ca peste cativa ani, gunoaiele astea sa ne intre in case, in cizme de cauciuc si in loc sa filmeze sinistrati de inundatii sa ne filmeze cum ne futem. Nu cum ar trebui sa-i futem daca am avea putina constiinta si demnitate!!!



Un comentariu:

Paul Slayer Grigoriu spunea...

Mare dreptate ai. Si parca merge mai departe chestia asta. Acum se inghesuie sa filmeze trupurile in descompunere ale Ceausestilor...