vineri, 27 august 2010

Greva Fiscala!!!




Dupa un an de zile de amatorism in domeniul fiscal si incercari esuate de a redresa economia Romaniei, acest guvern incompetent, impotent si deseori absolut penibil, reuseste sa-si puna in cap clasa intelectualilor si nu numai, prin masurile politice fiscale batjocoritoare la adresa lor.
Chestia asta aberanta care a facut atata valva s-a sincronizat perfect cu poprirea (adica blocarea) conturilor uneia din firmele pe care le detin, pentru o datorie la stat de mai putin de 10.000 lei,pe care deja incepusem sa-i platesc. Boc Emil, acest piticutz pervers cu o malformatie in dreptul creierului mic, in loc sa ne lase in pace sa muncim,pe astia cativa care inca o mai fac, ne pune sa stam pe la cozi, ne blocheaza activitatea firmelor si ne batjocoreste si umileste in cele mai perverse pozitii, intr-un gest disperat de a baga economia Romaniei in faliment. Definitiv.

Pentru ca inca mai am demnitate si onoare, nu pot sa-l las sa ma supuna acostor perversiuni sexuale cumplite si inainte de a ne sodomiza am hotarat sa-i tai pofta de sex cu cetatenii Romaniei, INTRAND IN GREVA FISCALA. Am si depus instiintarea catre Administratia Sectorului 2 prin care declar ca incepand cu data de 01.09.2010 nu mai platesc niciun leu catre stat. (cererea e scanata,puteti citi)
Voi lucra numai la negru in speranta ca asa vor face toti colaboratorii mei,pana cand se va schimba ceva in tara asta.

Deocamdata e un gest de protest,urmand in curand sa devin violent. Si o spun cat se poate de serios. Imi ascut sabiile. Vine cineva cu mine?

5 comentarii:

Astaroth Priestess spunea...

Da-mi o arma si-l impusc eu. Ma duc zambind la puscarie.

Morrrigan spunea...

Chiar asa multe joburi la negru exista in romania?? Incat sa ne permintem cu totii sa nu mai platim taxe? daca e chiar asa spune-mi si mie unde este acest 'paradis negru' unde poti gasi de munca 'la toate colturile' , ca sa nu mai robesc pe meleaguri straine (vorbeste 'patriotismul' din mine), caci oricum diplomele de la facultate nu imi servesc deocamdata decat ca masura de siguranta daca am vreo urgenta la toaleta .. Scuzati limbajul vulgar...
Deci ne mutam cu totii in 'taramul' negru?

Monica spunea...

A trecut mai bine de o luna de cand ai depus instiintarea.. Ai primit si un raspuns, vreo reactie, ceva?!

Andy spunea...

Nu nu am primit decat o instiintare.
Un fel de amenintare ca daca nu platesc ma da afara din romania...haha

Anonim spunea...

well...
o sa ai parte de majorari si de o instiintare privind executarea silita...
in caz ca ai bunuri pe firma sau pe numele tau personal, or sa fie executate, scoase la licitatie pentru acoperirea datoriilor...
eu, aflat intr-o situatie, similara, la 4000 ron datorie, si pt o intarziere de 2 sapt, mi s-au adaugat vreo 300 ron penalitati...

in caz ca n-ai bunuri care sa fie executate, poti sa nu platesti taxele si or sa se tot adune timp de 5 ani, dupa care se anuleaza si o poti lua de la capat. a clean start.

din cate stiu eu, greva fiscala nu se regaseste in nicio lege, asa ca n-ai ce raspuns sa astepti de la stat si va trebui sa te gandesti la o solutie, altfel se-ajunge la judecata... cat despre blocarea conturilor, asa a fost dintotdeauna. astea sunt legile tolerate de toate guvernarile de pana acum!

ar trebui sa cauti un avocat si sa gasesti o idee pentru un proces, altfel doar ti se vor mari considerabil datoriile!
exista articole in constitutie care sunt incalcate de actuala guvernare si care pot fi invocate, insa un astfel de proces e obositor si destul de costisitor, insa, cel putin teoretic, ai putea avea sanse de izbanda si doar asa iti poti castiga dreptatea...
altfel, o sa ai de tras si mai tare...
astia nu dau doi bani pe hartiile trimise de tine...
bafta!