duminică, 15 ianuarie 2012

Cu un picior in groapa.

Ce ma surprinde pe mine foarte mult, este ca niciunul din demonstrantii pe care-i vedem astazi, nu se revolta impotriva bancilor si a institutiilor financiare care au adus toata lumea asta cu fundul in sus.
Toti spun:" Ce facem, avem rate la banci,nu avem din ce trai!" Dar nu-i injura nimeni "pe banci".
 Sincer, nici Basescu nici Obama, nici cine mai vrem noi, nu sunt cei care au adus criza asta mondiala pe capul nostru. Vedeam intr-un ziar o stire cum ca mai toate bancile lumii au in continuare profituri imense,in ciuda saracirii populatiei. Pana si Basescu,Putin si Obama, toti imprumuta banii de la banci !!! Cativa jmecheri conduc lumea si astia nu sunt presedintii de stat sau guvernele.
Practic sunt trei industrii care saracesc lumea si ne aduc pe toti la disperare. Industria farmaceutica, industria petrolului si institutile financiar-bancare. Le luam pe rand, pe scurt. 
Vedem bine pe strada, peste tot farmacii si banci. In farmacii, tot timpul coada si minim cate doua-trei angajate, ciudat nu-i asa? Ceea ce vedem noi ,nu este decat varful aisbergului. Ceea ce este "sub apa" este o lume meschina si necrutatoare,pentru ca aparent spune ca salveaza vieti,cand de fapt ea ne ucide zi de zi. Medicii, pentru orice mica durere iti prescriu numai medicamente scumpe care te falimenteaza. Toti batranii azi stiu ca daca nu isi iau pastilele,( de multe ori mai scumpe decat au ei pensia) o sa moara. O minciuna. Societatea ne obliga sa ne vaccinam, iar asta nu face decat rau, pentru ca in decursul catorva generatii, sistemul imunitar devine atat de slabit incat foarte usor ne imbolnavim grav si de o simpla raceala. Suntem indoctrinati sa credem ca suntem slabi, nu putem lupta cu bolile si ca avem nevoie de pastile, pe fondul unei alimentatii precare. Rezulta- o industrie a medicamentelor atat de profitabila,incat daca citim cifrele ne ia cu ameteala.
Industria petrolului este intr-o stare de disperare. De ce? Pentru ca se pare ca in maxim 15-20 ani o sa ramanem fara aceasta resursa. Sunt investitii de mii de miliarde de euro in aceasta industrie, dar atunci cand ultima picatura de petrol se va fi scurs, ce se va intampla cu acesti colosi? Vor falimenta si ei stiu deja asta. Din acest motiv, astazi abuzeaza de noi, desigur, cu largul sprijin al producatorilor de autovehicole. Rezulta ca in urmatorii ani, produsele petroliere se vor scumpi atat de mult, incat vom da mai mult de jumatate din ce vom castiga, pe benzina, intr-un fel sau altul.
Cei mai nenorociti si perfizi dintre toti, de departe, sunt totusi institutiile financiar-bancare. Iar noi suntem atat de prosti, incat ne lasam pacaliti de acestea. Ne indoctrineaza cu tot felul de tampenii, ba ca trebuie sa avem o plasma in casa, ba ca trebuie sa avem o masina mai buna, ba ca trebuie sa platim 25 de ani rate la o casa de 30 mp...si tot asa. Pacaleala maxima,DA, ne-am vandut bancilor. Pe viata!!!
Cat o sa mai dureze pana cand ne vom da seama de asta???
Prevad un viitor din ce in ce mai rau, sa nu va asteptati sa fie mai bine, asa ca pregatiti-va, imbracati-va gros!

Daca este sa o punem de o revolutie, ar trebui sa iesim si sa incepem sa spargem geamurile bancilor, sa le dam foc si poate atunci o sa se intample cu adevarat ceva,pana atunci,ne batem cu jandarmii degeaba!

Numai sabia mai poate schimba ceva!

P.S. - Astia din galerii sunt cei mai in masura sa se bata cu jandarmii, o fac destul de des, nu au teama sa se bata cu pietre si bate versus scuturi, casti, gaze lacrimogene si bastoane. Rezulta ca numai astia ar putea sa rastoarne o situatie si daca e sa fie asa, asta se face NUMAI PRIN VIOLENTA ! Cu vorba buna, nu o sa plece nimeni, nu-i asa?


Un comentariu:

Anonim spunea...

Petrica !!! Da-i pe GSP !!!