marți, 26 iunie 2012

Restaurant MONGOL in Bucuresti

Am avut ocazia (rarã) de a merge la cel mai interesant restaurant din București deschis de câteva zile.  Spun interesant deoarece  conceptul ãsta de a mânca este deocamdatã unic pentru mine, prin ineditul felului de a gãti. În sfârșit s-a gândit și la noi cineva sã facã o bucãtãrie deschisã. Sã îți alegi singur ce vrei sã mãnânci și sã asiști la prepararea mâncãrii... pare o ciudățenie, pentru cã de multe ori când ieși în oraș nici nu ști ce mãnânci.
Aici însã totul s-a fãcut pe plita încinsã de cãtre un bucãtar chinez, foarte haios si ingenios, fix în fața mea ! Am fost surprins plãcut de calitatea și mai ales cantitatea porției. Mi-am pus în farfurie cât am vrut, pentru cã îmi era cam foame și nu s-a uitat nimeni urât la mine ! Haha . Am cerut sos IUTEEEEE!!! Sunt înnebunit dupã iute, habar nu am de ce.
 Restaurantul este de tip mongol asa cã puteți fi siguri de gustul “asiatic” al preparatelor.  De la legume diverse, unele rare pe la noi, pânã la carne , peste sau fructe de mare, combinate în orice stil și cu orice sos posibil, fac cã nu mai vrei sã pleci de acolo și sã mai încerci si alte combinații si gusturi fantastice! Eu la sfârșit am mai mâncat și o supã IUTEEEE cã tare mai pofteam. Huh !
Vã recomand cu prietenie, nu aveți cum sã mã înjurați dacã mergeți acolo sã va faceți de cap ! Plus cã este foarte ieftin  !

Restaurant MONGOL. Str. I. Ionescu de la Brad nr. 1 A ( zona Bãneasa )


Pozele vorbesc de la sine. Pofta buna. :))

Restaurant MongolRestaurant Mongol

Restaurant MongolRestaurant Mongol
Restaurant MongolRestaurant Mongol

  

3 comentarii:

Anonim spunea...

super restaurantu , dar pregatiti si mincare romineasca , taraneasca.

Angie spunea...

Am descoperit intamplator "minunatia asta", sau, din aproape-n aproape, cautand ceva cu specific, dar ceva nou, deosebit....Multumesc pentru detalii, prezentare, sugestie! N-as putea sa-i rezist!

Anonim spunea...

domnul/a anonim daca vrei sa maninci mancare romaneasca, dute la restaurant cu meniu specific romanesc,