marți, 2 octombrie 2007

“…cu usturoi va rog!”

Usturoiul e dusmanul meu. Nu stiu daca e din cauza faptului ca vampirii fug de cruci si de usturoi sau ca odata, in tinerete, aveam o prietena care inainte de fiecare intalnire cu mine manca in cantitati industriale USTUROI! Zicea ca-i poarta noroc si in plus “face bine la sanatate”. Nu stiu cum naiba sanatate, ca de fiecare data mie imi era rau de imi venea sa vomit.
Si cum astazi Shaorma e la moda ( cu variantele Shaworma,Saworma,Swaorma- depinde de privatizat) usturoiul e un ingredient nelipsit pentru o portie gustoasa.
- “Cu ce sa fie,usturoi pun?”
- “Da”
- “Ketchup,Mustar?”
- “Baga”
- “Castraveciori,varza?”
- “Normal”
- “Ardei iute?”
- “Nu foarte, ca am hemoroizi”
Acesta este un dialog inteligent dintre un vanzator de la “Shaorma de la Dristor” (un loc recusonoscut pe harta bucurestiului pentru acest deliciu culinar) si un client mort de foame.
Daca as fi pentru o zi primul ministru al romaniei sau presedintele ei, as da un decret sau ordonanta de urgenta. Sa se inchida toate shaormeriile din bucuresti,de fapt din romania!De fapt le-as dinamita mai sigur. Si mai am un client pe lista. Mc Donald! Fratilor am citit pe niste forumuri cum fac aia preparatele de la Mac. Nici cainelui meu nu i-as da,sincer. Asa ca aveti grija ce mancati si nu uitati sa cereti si cu usturoi!

3 comentarii:

Unknown spunea...

Parti bune: usturoiul intareste sistemul imunitar, e afrodisiac, da gust unor mancaruri. Francezii, cu gusturi gastronomice rafinate, baga-n ei usturoi ca disperatii. Nu stiu daca chiar alunga vampirii, daca o sa am de-a face cu ei prefer sa fiu muscata to be immortal. Dar e traditie sa consumi in noaptea de Sf. Andrei ca sa-i tii la distanta.
Parti proaste: e dezgustator sa putzi a usturoi si lipsa de respect, chiar nesimtire, sa mergi la o intalnire de orice fel ar fi duhnind a usturoi. Mai apoi, scade tensiunea si poti chiar lesina daca mananci mult. Si mi se mai pare un tzaranism sa musti din catzelu` de usturoi...
Shaorma e buna, daca nu-i obicei zilnic...ce-ai cu ea? Mac sucks...desi mai merge o inghetata sometimes. Totusi...a fost odata o poveste la shaormaria de la Dristor cu unu` care s-a masturbat in sosul de usturoi:))))

Ion Alecsandru spunea...

Pai, Andy, ai putea sa faci o melodie despre asta, haha. Ceva de genul Welcome to Garlicland...

hanneman spunea...

Shaworma=mancare de arab,turc,tzigan,tzaran etc.
Usturoiul e bun cu slana si atunci cand vrei sa doarma nevasta cu spatele la tine sa te poti uita la televizor pana spre dimineatza.