joi, 2 iulie 2009

Intre Bin Laden si Dumnezeu...

Eu sunt un fel de Bin Laden de tziganie, dar mental... Sunt un terorist al cladirilor monstruase care cresc in orasul meu violindu-mi intimitatea si sfidandu-mi traditia si istoria si calcandu-mi in picioare CREDINTA!!! Inchid ochii si ma vad un kamikatze modern cu mintea incerc sa le pun la pamant...
Dinamitand sau intrand cu avionul in ele,noaptea (fara victime omenesti ca un bun crestin ce sunt,desigur),ca si un exemplu pentru lasitatea celorlalti.Cateva "bombonele" pe mine si BUMM!!! As fi socotit erou sau criminal?

In ultimii ani,de fiecare data cand treceam prin fata santierului si mai tarziu prin fatza odioseniei proaspat construite, zid in zid cu Biserica Armeneasca,un monumnet istoric de o valoare infinita,eram furios,turbat de neputinta ...Injuram si blestemam primarii,arhitectii,functionarii,toti complicii care au avizat/aprobat construirea pe un petic de pamant, un colos de sticla si otel. Un falus care cu siguranta ca nu are ce sa caute in contextul cartierului. Numai niste cretini au putut sa autorizeze un monstru de 18 etaje in plin centru capitalei,in plus si intr-o zona protejata!!! Acesti oameni sunt complici si partasi la aceasta crima si impreuna cu ei toti politicienii care timp de 20 de ani nu au facut nimic,ba chiar au inchis ochii la faradelegile si haosul din constructii.

Dar intr-o buna zi,satul de oribilitatile pe care oamenii le fac, zi de zi, Dumnezeu a intrevenit si a facut dreptate,macar pentru mine si inca cativa cu aceleai convingeri...,si a pornit apocalipsa distrugand ceea ce criminalii de ...anu,...anu ...scu si ...scu au "ctitorit" maretz.

Cea mai mare cladire din cartieul meu e in flacari.Undeva la parterul cladirii scrie "Alpha Bank". Doamne ajuta, cat mai multe sa aiba aceeasi soarta!
Astept sa vad daca se anunta victime si chiar incep sa ma bucur ca aceasta mizerie isi urmeaza soarta...asteptam sa se rupa de la mijloc si sa cada,dar nu s -a intamplat asa.
Revedeam,desigur la alte proportii ceea ce s-a intamplat in 2001. Dramatic. Dar mai tragic e ca totul se intampla la cativa metri de un lacas sfant si numai Dumnezeu si curajul celor 150 de pompieri fac ca incendiul sa nu se extinda catre biserica Armeneasca.
Apar la televizor in timpul incendiului multi oameni cu functii inalte,toti handicapatii,retardatii care mesteca vorbe. Atat reusesc. Neputinta lor le transfigureaza fetzele burdihanite de coruptie si spagile primite dealungul anilor. Dau vina reciproc unul pe altul...penibil. Acum imi dau seama ca toti acesti conducatori si politicieni nu sunt cu deloc mai presus decat Cici balerina,Nikita batausa, Sexy-braileanca, Naomi cantareata neintzeleasa, Dan Diavolescu in direct si cu toti manelistii din rromania gen Sandu Ciorba,Florin Salam si Sorinel Pustiul, ca Nicolae Gutza e totusi tatic...multe peste toti neispravitii astia. Sigur eu cunosc multi oameni care daca s-ar fi apucat de politica ar fi ajuns mult mai populari si mai capabili decat pacalicii astia care ne conduc.

Cladirea trebuie daramata. Definitiv! Odata cu ea si cea de langa catedrala Sf.Iosif si din toate locurile din Bucuresti si din tara unde ele se construiesc abuziv violandu-ne tot ce mai avem de pretz !Constiinta national-crestina!!! Daca nu,traiesc cu povara de sute de tone de otzel si sticla in carca. Si cum noi ramanem indiferenti la ce se intampla in jurul nostru, nu ne solidarizam sa ne aparam de acesti monstrii nu imi ramane de facut decat sa visez la Bin Laden...sau cateodata la dreptatea lui Dumnezeu!

Niciun comentariu: