joi, 19 noiembrie 2009

Votez,deci exist!

"Votez, deci exist!"
Eu zic mai bine "Votez, deci imi iau iarasi tzeapa???"

O alta obsedanta si plictisitoare intrebare la moda in perioada asta,este " Cu cine votezi?"
Intrebare indiscreta dealtfel. E un fel de "cu cine ti-ai tras-o azi-noapte?" Raspund prin invaluire,derutant,de fiecare data altfel... Azi votez cu basescu,maine cu oprescu,cu nea' gigi,cu vadim, cu antonescu (nu,nu cu Ion, ci din pacate cu crin...:((( )!!!
Dar votez! Am votat de fiecare data de cand am acest drept. Nu conteaza pe cine,eu votez. Macar am dreptul sa injur cu voce tare atunci cand nu imi convine ceva si sa-mi bag ceva in ea de tara! Ma enerveaza insa (multi) cei care spun ca nu mai se duc sa puna stampila, ca nu au pe cine, sau ca nu-i intereseaza cine iese castigator, sau baga diverse motive,numai sa lipseasca la vot...
Eu imi mentin convingerea ca nu presedintii sunt cei vinovati de soarta tarii, ci insusi poporul. Poporul care voteaza si care nu voteaza.
De fapt sa fim un pic cinstiti cu noi insine si sa recunoastem odata ca suntem o natiune bolnava.
Daca o luam putin din istorie, cam de 2000 de ani,cu mici perioade de tresarire de orgoliu si minus vreo 1000 de ani cand nu se stie ca am fi facut ceva, tarisoara asta nu a realizat mai nimic. Da,stiu, e trist,dar din pacate asta e adevarul.
Sigur fiecare din noi recunoaste si/sau cunoaste pe cineva puturos, jegos,indolent,nesimtit,delasator,pe cineva corupt, un functionar caruia i-a dat macar "o mica atentie", sau a avut neplacerea sa stea langa cineva care uraste apa si sapunul, sau care a vazut deodorant doar in reclamele la televizor...,dar sigur-sigur cunoastem pe cineva care are LCD sau plasma acasa (si se caca tot in fundul curtii undeva). Uitasem sa spun ca suntem toti fani "Nokia"si "I-Phone" dar ne spalam pe dinti doar sambata seara cand iesim in discoteca.As fi fericit sa se inventeze un telefon cu numele de " Cristal". Toata lumea sa aiba telefon cu nume de pasta de dinti!!!
In fine.

Mai am ceva cu artistii care intra in politica sau care se dau pe langa ea. E penibil! Singura lor politica ar trebui sa fie arta! Cand colo,apar la televizor sau sustin cate un om politic. Naspa le sta!

M-am hotarat.Duminica o sa votez cu candidatul care are cele mai putine sanse de casig! Remus Cernea. E chiar simpatic. A zis ca isi pune sacou pe el,dar nu se tunde niciodata. Asta da presedinte cu ambitie!

Ma las naibii de muzica si ma apuc de politica!