luni, 8 martie 2010

In sfarsit Oscar!

Mare satisfactie am avut atunci cand am aflat ca "Avatar" nu a luat oscarul pentru cel mai bun film. Nici nu avea de ce. E adevarat ca productia e deosebita din punctul de vedere al efectelor speciale. Dar atat. Toata lumea spunea ca e favorit. Ei si pentru ca s-a schimbat sitemul de jurizare/notare, a luat tzeapa!
Cu toate ca sunt un mare fan Quentin Tarantino, "Inglorious Basterds" e unul din filmele lui slabe. Din punctul meu de vedere,a vrut sa faca un film nici prea "fucked up" dar nici prea comercial. A iesit o salata de peste afumat cu gust de varza acra ... Nu mi-a placut (in mod deosebit). A parut cand prea serios, cand cu iz de bascalie. Dar bascalia i-a iesit prost. Nici nu pot sa compar cu capodopera "Pulp Fiction"...
Aseara la ProTV a fost dat in premiera "The Hurt Locker". Am deschis tarziu televizorul,era pe la jumatea filmului, cand m-am ofticat si mi-am pus DVD-ul (bonus la GSP-ul de joi). Bun film. Era normal sa ia Oscar in locul Avatar-ului. Ciudat e ca atunci cand s-a terminat filmul meu de pe DVD si am schimbat pe ProTV,acolo nu se terminase inca. Cred ca au bagat aia la publicitate de v-a acrit...
Cel mai tare m-am ofticat ca a luat oscar Sandra Bullokkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!!!!????????????????
Mama mama,daca si asta e actrita de oscar,ma apuc maine de cinematografie. Nu,nu porno cum o sa credeti toti...:))) Insipida asta tocmai ce luase cu o zi un urma "premiul" (capsuna sau zmeura stricata) pentru cea mai slaba actrita. E adevarat ca pentru alt film,dar cum dracu, nu tot ea juca si in celalalt???
Jeff Bridges -un meserias.
Nici un cuvant despre Nicolas Cage si "The Bad Lieutenant". Daca nu l-ati vazut, DO IT!!!
Daca ar fi oscarurile in romania,s-ar depune contestatii la curtea constitutionala. S-ar gasi vreun motiv sa o faca astia.

Numai Oscarul pe bune mai poate schimba ceva.

Niciun comentariu: