duminică, 2 mai 2010

Tara in care nu te plictisesti.Romania este tara in care nu te plictisesti niciodata. Se vede clar asta,stim cu totii. Tot timpul se intampla ceva demn de comentat,funny sau tragic. In primul rand e tara distractiilor. Inainte de orice chestie,romanii cred ca stiu sa se distreze. Si o fac tot timpul,cu orice ocazie. Aproape in fiecare zi. M-am mai intrebat,munceste cineva in tara asta??? Ca in afara de distractie eu nu vad mai nimic.Dar peste toate,sportul national este gratarul-micii si berea. Haha!!! Asta da popor!!!
Moare o baba violata de un nepot beat mort, se rastoarna caruta cu niste prosti pe DN1, se infecteaza oamenii exact in locul unde trebuie sa fie super-steril,adica la spital, mor motociclisti sau se sifoneaza serios, se impusca cu pistoalele in trafic, se merge bara la bara pe autostrada, drumuri nationale sau in Bucuresti, gagicile dau din buci in discoteca la Mamaia sub privirea baietilor de bani gata, se bat suporterii pe stadion cu fortele de ordine sau intre ei, se aresteaza politicieni,arbitrii, oameni de afaceri, se intampla tot timpul cate ceva care sa-ti capteze atentia. Dar cel mai misto, faza suprema e cand se fac gratare. Toata lumea face gratare! O tara de gratarargii sau gratargii,asta suntem!
O sa-mi fac un grup care sa se numeasca "Grupul anti-gratare", o sa-l postez pe facebook sau pe blogguri si o sa incep sa fac caterinca de gratare. Sigur asta voi face. Stay tuned!

Numai gratarul incins face micul bun!!!

Un comentariu:

Laura V. spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.