vineri, 1 octombrie 2010

Ultras italian sau tigan napolez

Cică la meciul Steaua cu Napoli au fost si vreo 500 de ultrasi italieni. De-aia răi. Culmea e ca la sfarsitul meciului cand s-au incins spiritele vagabontii aia au inceput sa strige "tiganii, tiganii" .
Bă dar aia sunt cei mai tigani din cați posibili din Italia!!!...hahaha. Ăia nu erau sanatosi la cap sa strige asa ceva! Italia e o tara de tigani de la un cap la altul si in afara de o istorie respectabila si ceea ce a ramas dupa ea, jegurile alea nu mai au nimic, sa fim cinstiti. Cică sunt cunoscuti drept amanți buni, hai serios? Se spală o data pe saptamana si isi dau cu tone de parfum sa ascunda mirosul de jeg...haha. Țiganii nostri de ce au emigrat vreo un milion in Italia? Logic,pentru ca acolo se simt ca acasa.
Eu nu ma simt tigan și nu sunt. Sa fii tigan nu inseamna sa ai culoarea pielii mai inchisa. Inseamna sa te comporti ca unul. Cunosc tigani respectabili și cu unii sunt chiar prieten și nu am niciun fel de prejudecata. Îi urăsc însa pe românii care se comportă ca niște țigani și aia e infinit mai de neîndurat!!!
Dar cand niste țigani get-beget cu aere de Europa âi fac pe ai noștrii ȚIGANI asta e chiar caraghios încat nu știi ce să mai crezi???!!!

Haules!

Un comentariu:

Lilith spunea...

hmmm ... nu cred ca a fi tigan e dat de culoarea pielii . faptu ca esti putin mai creol decat restu populatiei nu te face tigan .cuvantul "tigan" e folosit la fel cum e folosit si "taran" , nu sunt folosite cu adevaratul sens ala din dex . si daca pete tot prin afara cand spui tigan spui romania si viceversa , e normal ca si tiganii de napoli sa strige "tiganii". asta e imaginea pe care romania si-a creat-o peste hotare . si nu ptr ca s-au dus tiganii nostrii peste ei , ci ptr ca avem un comportament "tiganesc" .