miercuri, 22 decembrie 2010

ENEL si Distrigaz pentru a cata oara .UIE???

20 decembrie 2010
Iar nu am curent electric, dupa ce acum cateva zile nu aveam gaze. Intr-o zi, atat de bine s-au sincronizat ENEL și cu DISTRIGAZ încat la 10 dimineața nu aveam nici gaze, nici curent electric. Va întrebați cumva daca stau într-un oraș dintr-o țara din lumea a treia. Nu. Locuiesc în București,chiar central, într-o casa veche din perioada interbelica. Sunt într-un cartier numai de case și vile,dar parca ar conta. Daca locuiam într-o casa din stuf era la fel.
In fiecare an de sarbatori, aceeași problema. Se întrerupe ore în sir curentul electric.
Cum baga românii luminile de la brazi în priza- cum explodeaza un transformator supra-solicitat. Așa am început sa urasc luminițele si beculețele chinezești!!!!
Am zis de atatea ori ca o sa-mi cumpar un generator pe benzina...azi sunt hotarat!
Altfel,o sa fac Craciunul la lumina lumanarii si o sa numar servetelele de pe masa. Si ca sa fiu sigur ca nu o sa ingheț in casa de frig, imi fac și o soba de teracota pe lemne. In 1995 cand le-am desființat pentru ca erau demodate și incomode, nu credeam ca peste 15-20 de ani o sa plang dupa ele. Astazi la cat costa 1000 mc de gaze naturale, mai bine cu banii aia stai o luna in concediu.

Un comentariu:

radiowhisper.com spunea...

Buna Seara!
Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper - un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi acordăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta.whisper sau un e-mail, tot la asculta.whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

www.radiowhisper.com
Multumesc,
Cu stimă Vlad!