luni, 16 ianuarie 2012

Suporteri Vs. Putere

Suporteri. ( de fotbal)
Toata lumea acum blameaza suporterii, cum ca ar fi huligani si au distrus capitala. De fapt e vorba de incompetenta jandarmeriei. La Unirii au fost maxim 200 de golani. Golani sunt peste tot in lume, de ce nu ar fi si la noi? In 89' au fost tot golani, in 90' si 91' la fel. In Bucuresti sunt mii de jandarmi, blindati din cap pana in picioare,cu masini cu echipe speciale de interventie. Sa inteleg ca atat de prosti sunt ca nu pot tine in frau cateva sute de golani? Sau este doar o manipulare? Sau doar ultrasii au curaj si stiu sa se bata parte in parte cu jandarmii ??? 
Daca au distrus Bucurestiul doar cateva sute de ultrasi, ce se va intampla daca toate galeriile din Romania sa zicem de la Dinamo, Steaua, Petrolul, Craiova, Timisoara, U Cluj, s-ar intalni intr-o forma organizata in Piata Universitatii , inseamna ca (minim) 10.000 de oameni ar da jos si guvernul si presidentia in doua ore ???  Inseamna ca Bucurestiul s-ar transforma intr-un teatru de razboi ??? 

Nu sunt de acord cu violentele, dar nu pot fi de acord nici cu incopetenta unora pe care noi ai platim degeaba din banii nostri !!! Am vazut ce bocanci in gura si bastoane au primit unii. Asa ceva nu se iarta !

Numai sabia mai poate schimba ceva !

"Cea mai proasta meserie este la jandarmerie !"
"Nu va puneti cu noi!"


Niciun comentariu: