joi, 15 aprilie 2010

Astazi toti suntem fani AC/DC...

...asa cum in trecutul apropiat, toti,cu mic cu mare, am fost pentru o zi fani Metallica, fani Iron Maiden, fani Sepultura, Rolling Stones sau care trupe jmechere ne-au mai trecut pragul in aceasta (gr)oaza de rockeri numita de unii Romania. Astazi ,vanzatoarea de la paine e fan Eisidisi ca a auzit de ei, canta "marfa" si fi-su are un tricou negru cu ei luat din targ, cocalarii de pe strada mea au si ei tricouri cu astia ca au auzit ca e cea mai buna trupa hevi-metal si pana si tatal lor ceresc domnul Gutza a aparut la PRO TV deghizat in rocker. Deci e cool sa fi rocker!!! (Cand am vazut reluarea pe youtube nu mai stiam ce sa fac, sa sparg laptopul de nervi sau sa rad in hohote...)
Astazi peste tot se vorbeste de AC/DC. Copii la gradinita vorbesc tot de AC/DC. Nu mananca la pranz pana nu asculta o chitara de-a lui Angus Young.Doamnele la coafor se intreaba una pe alta nu daca si-au luat bilete ci UNDE STAU la concert,mai in fatza sau mai in spate??? Ospatarii de la pizza in loc sa serveasca clientii la mese,stau in jurul calculatorului si cauta sa cumpere bilete online. Pe toate posturile de radio se vorbeste si se asculta AC/DC!!!
Tanti vanzatoarea de la casa de bilete RATB (de cand mi-am rupt mana, normal ca bag cu troleibuzul) ma vede cu parul lung si ma intreaba daca mai sunt bilete la concert ca vrea sa mearga si ea.Cum de si-a dat seama ca sunt un mare fan si ca voi merge negresit la concert??? Prin orice bar merg,cu oricine ma intalnesc, toti ma intreaba daca mi-am luat bilet. Cand spun "NU", deja sunt tratat ca ultimul manelist. Adica: "CUM SE POATE SA NU MERGI LA CONCERT??? TOATA LUMEA MERGE LA AC/DC!!!! INSEAMNA CA TU NU ESTI ROCKER!!!"
Ei bine... eu nu merg. Nu stiu cum se numeste niciun album AC/DC si in afara de cateva piese asculate cu forta prin baruri sau pe la radio,nu mai stiu nimic.In indolenta si nepasarea mea,chiar daca ascult muzica rock de vreo 25 de ani si am mii de albume nu am niciunul cu AC/DC!!!!
Am voie sa nu-mi placa AC/DC sau ma dati afara din tara??? Din aceasta tara plina numai de rockeri adevarati???
Astazi toti suntem fani AC/DC pentru ca asa e la moda. Maine...mai vedem.

Numai sabia mai poate schimba ceva!

P.S. Sa vedeti dupa concert,cum toata lumea dupa ce o sa invete faza celebra cu mersul intr-un picior, in loc de o plimbare cu rolele sau cu bicicleta o sa tzopaie toti prin parcuri imitandu-l pe Angus...

3 comentarii:

Anonim spunea...

Bah .... afara din tara nu te dau , dar...lasa-i si pe unii carora chiar le plac AC/DC sa nu se simta asociati ( nu ca ar fi ceva rau , doar felul cum incadrezi in context )cu manelistii , tanti de la bilete , etc . How about it , huh ? Ma consider privilegiat ca am fost la concert , il astept de aproape 20 de ani ! Ar trebui sa ma simt jenat ? Poate genul de muzica pe care il canti , il promovezi , il asculti , etc nu e gustat de toata lumea . Mai rau , de obicei , majoritatea te blameaza tacut dar! oare , te desconsidera pentru asta ? Ma rog ,pot dezvolta tema la nesfarsit , ideea este ca nu pot baga tot intr-o oala , mai am nevoie de cava castroane pentru ingrediente..

PS. O sa razi , dar chiar ma gandeam cum vei comenta AC/DC-ul si de-abia asteptam sa iti vad eseul :). Si nu iti ascund xa sunt putin dezamagit

Anonim spunea...

Da, e posibil sa fii metalhead si sa nu iti placa AC/DC. Mai ales daca asculti turbaciuni sau prog, chiar nu ai ce cauta acolo. DOWN da, merita vazuti. AC/DC nu.

Alecs.-sepultura spunea...

Fuck Eisidiiziiiii......