vineri, 23 iulie 2010

V-am zis eu...

Tocmai ce terminasem de criticat cazul Madalina Manole si acum un alt caz "senzational" cu cosciuge,morti,sicrie,cimitire si deshumari in direct filmate din elicopter!!!!
Sa-i mancati curul lui nea' Nicu si odioasei ei sotii!!! Atata zarva si dezbateri !! E el, nu e el, cate gloante are in el, ce-a mancat inainte sa fie impuscat... sa plateasca pentru sangele varsat... (Hai ca am facut si rima)
Ba, sa dea Dumnezeu sa nu aveti liniste si sa ajungeti la faliment si tot ce sa aveti mai de pretz sa fie oasele Ceausestilor si paltoanele ciuruite de gloantze. Sa le vindeti la licitatie si sa va platiti intretinearea la bloc pe o luna!!! NA! Iar caciula dictatorului sa v-o puneti deasupra patului in loc de bibelou! Asa meritati!

Numai viermii mai pot schimba ceva in tara asta!!!

Un comentariu:

Lilith spunea...

:)) cazu "madalina manole" e mai tare decat elodia . dupa ce s-a sinucis madalina , orice om ar fi incercat sa se sinucida clar o lua dpret exemplu pe ea :))ba chiar o baba de pe la cuca macaii s-a otravit ca asa a facut si madalina =)))))
app eu tot cred ca nu era nea'nicu =)))) deja nu mai dorm noaptea , ma tot intreb daca nu cumva ne-au mintit astia iar :-?
tre sa mai uite si romanu de foame si daca nu cu subiecte din astea , atunci cu ce ?