duminică, 13 noiembrie 2011

tRock- Un început perfect !


Prima ediţie a târgului de merchendise -tRock - s-a desfăşurat în barul Heaven&Hell. Un loc potrivit deocamdată, ţinând cont de atmosferă şi muzică, pentru că la a doua ediţie pariez că va fi mare tămbălău şi nu vom mai încăpea. Am avut şi eu acolo o mică măsuţa, cu cele 4 albume editate de casa mea de discuri, TAINE RECORDS. Chiar dacă nu am vândut mare lucru, ideea este că, în calitate de membru fondator al Romanian Thrash Metal Club trebuie să susţin orice astfel de evenimente si sa fiu prezent ,sa socializez cum se zice. Este un “must do” pentru mine şi ar trebui să fie şi pentru alţii care pretind că fac parte din schema asta. Am înţeles că doar fiind uniţi putem să ne promovăm acţiunile de sprijinire a fenomenului rock! Şi când spun rock, vorbesc despre adevăratul ROCK!!!
Au fost în jur de zece participanţi cu tot felul de produse interesante la vânzare. De la cărţi, tricouri, bocanci, brăţări, până la CD-uri, DVD-uri, vinil-uri vechi şi chiar casete. Neaşteptat de mulţi vizitatori, curioşi şi chiar cumpărători!!! Cine cumpăra un produs primea alte produse bonus! O idee deosebită care se va menţine cu siguranţă şi la a doua ediţie. Astfel, obiectivul final este să se cumpere!!!! Prin acest gest, ei susţin oamenii implicaţi în fenomen, dar şi scena de rock, mai ales underground.
A venit presa scrisă şi chiar televiziunea, ceea ce înseamnă că totuşi mai există oameni în România care înţeleg fenomenul şi îl gustă. Asta mă face să sper într-un viitor mult mai bun.
Voi propune pentru a doua ediţie câteva mici schimbări, pentru că, cumva va trebui să încurajăm si cumpărarea materialelor discografice autohtone. Este foarte important! Să începem să gândim şi să ne comportăm şi la capitolul ăsta la fel ca în Europa, că doar suntem şi noi parte din ea. Să piratam, dar să mai şi cumpărăm muzica. De exemplu la mine la tarabă erau cd-uri care costau cât trei beri. Nu contează că îţi place sau nu, e vorba de fenomen! De spirit şi la urma urmei de a colecţiona! Aşa se face şi pe “afară”... nu?
Dacă cu toţii sperăm ca lucrurile să se schimbe în ţara asta, trebuie să ne implicăm în mod direct şi nu să rămânem indiferenţi la ceea ce se întâmplă lângă noi.
Rock on!!!

2 comentarii:

Anonim spunea...

Club, Andy, Club, nu Community !

ANDY spunea...

Normal ca CLUB, m-au inebunit astia pe facebook cu community...cu gandul acolo, ce sa fac ,mai gresesc. am reparat