marți, 6 martie 2012

NIHIL SINE DEUS

Ma tot gandesc de multa vreme sa scriu un articol pe un subiect care de mult ma incita! Promit ca o fac, pe larg, curand... pentru ca simt ca fierb. O sa dau in clocot !
Astazi observ din ce in ce mai multa inversunare impotriva celor care cred in Dumnezeu. Ma simt si eu vizat intr-un fel sau altul. (Nu asa oare e scris ca va fi in zilele de pe urma? )
... sa crezi in Dumnezeu e un lucru derizoriu, nu-i asa? Aproape ca imi este si teama sa spun ca "EU CRED IN DUMNEZEU "! Pentru ca sunt din ce in ce mai ironizat si probabil am devenit demult bataia de joc a multora. HAHA. Dar nu imi pasa. Daca sunt considerat un cretin si un retard, inseamna ca , judecand fix pe aceleasi considerente, respectiv ca " Dumnezeu nu exista", toti marii compozitori ai lumii, fara de care muzica nu ar mai exista astazi in forma ei , toti acestia au fost si ei candva la fel de retarzi si cretini atunci cand i-au adus lauda unui Dumnezeu "inexistent". Nu mi-am facut temele bine, nu-i stiu pe toti, dar promit sa o fac curand. Astazi o sa numesc numai trei dintre cei mai mari muzicieni ai lumii care l-au cantat pe Dumnezeu. Bach, Handel si Vivaldi. vedeti mai jos exemplele acestor "handicapati" :))
Compozitiile pe care orice fraier le-a auzit macar odata in viata se numesc asa:

Handel - Opera Messiah- Hallelujah !  ( Laudati-l pe Dumnezeu)
J.S. Bach - Jesus bleibet meine Freude (Jesus, Joy of Man's Desiring)
Vivaldi - Gloria In Excelsis Deo (Glory to God in the Highest)


 
 

Un comentariu:

Anonim spunea...

Ce concert fantastic a fost Messiah din Londra sala Albert Hall... ti se ridica parul pe tine!!!