luni, 28 mai 2012

" - La Bucuresti !!! "


Eu nu înţeleg cum frate să te însori cu una, vedeta de-asta de carton (mai degrabă cartoon) , când şti că a fost cu toţi golanii, fie ei fotbalişti,sau oameni de afaceri? Adică o mică curvuliţă profitoare (toată lumea ştie),se poate transforma peste noapte în femeie de casă... chiar aşa??? După ce a "luat" (de la ) vreo 10 discotecari la rând,după ce le-a declarat tuturor, pe rând, textul " iubitule eşti tot ce mi-am dorit" tu mai crezi azi ce zice ea? Ba, deci cât de prost poţi să fii???

O altă chestie de kkt la vedetele astea pe care iar nu o înţeleg. Măi fraiere, când ajungi vedetă şi te dai tu mare cu ţoale scumpe,bijuterii, ceasuri de lux şi maşini de fitze,de stai tu toată ziua să te pozeze lumea şi o arzi numai prin cafenele de prim-plan şi discoteci cu gazele , bai vedetă ce eşti tu , nu ai milă de părinţii tăi care locuiesc  tot în casa veche de paiantă, poartă hainele de anul trecut de ţărani jegoşi, saracii fără dinţi în gură şi negru sub unghii cât Casa Poporului...??? Oameni care nu ştiu cum arată în realitate o toaletă cu cadă sau o cabină de duş? Adică nu vă daţi seama că degeaba investiţi în voi zeci de mii de euro, dacă mă-ta şi tac-tu arata si in 2012 ca nişte agricultori-legumicultori, dar de proasta speţa. Te trădează mă locul de unde ai plecat... respectiv de la coadă vacii - pe pajiştea însorită unde stăteai cu paiul în gură şi cântai cu pasarelele.

Primul lucru când te muţi la Bucureşti, te emancipezi şi faci bani, este să îţi convingi părinţii să-şi cumpere săpun şi pastă de dinţi , să facă naiba o baie la tine în casă, încerci să-i convingi să nu se mai cace în fundul curţii şi să se şteargă cu frunze de porumb la cur. Să-i cumperi detergent, pasta de dinţi,şampon şi săpun şi hârtie igienică că aşa e azi, in 2012. Dacă-i poţi convinge să renunţe la obiceiul românesc de a purta aceleaşi ţoale tot anul...ar fi perfect. Lasă discoteca şi vischi-urile şi i-ai lu' tac-tu o proteză, ca la 65 de ani nu mai are un dinte în gură, săracul şi ar mânca şi el o friptură dar nu mai are cu ce.
După aia, te dai tu mare cu cămăşuţa ta alba mulată pe tine, cu ceasul tau scump şi te arzi în băşini prin barurile din centrul Bucureştiului...ce zici? 

Nici sabia nu vă mai poate schimba !!! Sau doar ea???


Niciun comentariu: