sâmbătă, 25 august 2012

ROMANIAN THRASH METAL FEST- Comunicat nr.2

13 octombrie 2012
Bucuresti @ Club Fabrica
KROW (Br) / INFEST (Sr) / TAINE (Ro)


 Dupa ce Romanian Thrash Metal Club a anuntat primele trupe invitate din strainatate, Krow din Brazilia si Infest din Serbia, a venit timpul sa fie anuntat si primul co-headliner autohton. Astfel, trupa bucuresteana TAINE, una dintre cele mai vechi si titrate formatii death thrash metal bucurestene, a  acceptat provocarea de a se prezenta in cadrul Romanian Thrash Metal Fest cu un concert special, care aduce pe scena de la Club Fabrica piesele care i-au reprezentat pe Taine acum aproape 20 de ani, unele prezentate chiar la debutul pe scena al trupei, in cadrul festivalului Metalfan din 1993, altele care se regasesc partial sau in totalitate pe materialele demo ale trupei din anii ’90 sau pe albumul de debut al trupei “Cealalta Parte”. Pentru ca acest concert, despre care liderul trupei Taine spune ca va fi unica sansa de a-i putea vedea live pe Taine prezentand piesele care i-au facut celebri si care au adunat cohorta de fani care i-a urmat in ultimii douazaeci de ani, Taine a decis sa ii invite pe scena alaturi de componentii actuali, si pe fostii membri ai trupei din ultimele doua decade.

Andi Ionescu vorbeste despre Romanian Thrash Metal Fest: Suntem onorati ca vom participa la acest eveniment special, mai ales din calitatea mea de membru fondator al RTMC, iar personal voi incerca sa fac tot ce este posibil ca prestatia grupului TAINE sa fie una deosebita. Pentru iubitorii de thrash metal va fi o ocazie perfecta si de altfel unica pentru a putea (re)asculta un setlist de piese pe care nu le-am mai cantat de mai bine de  zece ani. In afara de acest lucru de senzatie, sunt sigur ca va fi o mare surpriza sa-i revedeti  alturi de noi pe fostii membri ai formatiei TAINE - Bogdan Tufeanu, Stefan Aldea si Bogdan Visan cu care vom imparti scena pe data de 13 octombrie.  Deci un eveniment- concert 100% thrash-metal  !!! BE THERE !!!

Romanian Thrash Metal Fest este o productie exclusiva Romanian Thrash Metal Club, cu sustinerea Axa Valaha Productions si al Clubului Fabrica.

Informatii suplimentare si rezervari de bilete la: contact@rtmc.ro


Sursa: Romanian Thrash Metal Club



Niciun comentariu: