vineri, 17 august 2012

ROMANIAN THRASH METAL FEST

 COMUNICAT RTMC :

13 octombrie 2012
Bucuresti @ Club Fabrica
ROMANIAN THRASH METAL FEST

La un an de la înființarea primei asociații autohtone dedicate in exclusivitate promovării si susținerii scenei metal tradiționale din Romania, Romanian Thrash Metal Club anunța organizarea primei ediții a ceea ce se dorește a fi un eveniment anual, Romanian Thrash Metal Fest, festival care încearcă sa adune pe aceeași scena, pe parcursul unei zile, public si trupe atât din undergroundul autohton, cat si din străinătate, toate legate muzical si afectiv thrash metalui si genurilor asociate.

In acest moment sunt confirmate opt trupe participate la prima editie a Romanian Thrash Metal Fest, de asemenea in aceeași zi si în aceeași locație primitoare, Club Fabrica din Bucuresti, se va desfășura o noua ediție a tRock-ului, eveniment organizat in exclusivitate de Romanian Thrash Metal Club si ajuns deja la a patra ediție, dupa ce a debutat in capitala in toamna anului trecut si a ajuns in 2012 si la Cluj-Napoca si Iasi.

Romanian Thrash Metal Fest si tRock se vor desfășura sâmbăta, 13 octombrie 2012, in Bucuresti, începând cu ora 10.00 am, urmând ca evenimentul sa se intinda pe parcursul a aproape 24 de ore. Accesul la tRock este gratuit, pretul biletelor pentru Romanian Thrash Metal Fest urmând a fi anunțat in curând.

Primele trupe pe care RTMC are plăcerea sa le anunțe in cadrul festivalului Romanian Thrash Metal Fest sunt KROW din Brazilia si INFEST din Serbia, doua titulaturi cunoscute publicului roman si care au concertat in trecut in Romania, atât in capitala, cat si in alte orașe din Moldova sau Transilvania.

Romanian Thrash Metal Fest este o producție exclusiva Romanian Thrash Metal Club, cu susținerea Axa Valaha Productions si al Clubului Fabrica.

Informații suplimentare si rezervări de bilete la: info@rtmc.ro

Niciun comentariu: