luni, 3 septembrie 2007

inceputul meu

Blogul…ce e blogul? Un set de poze sexy cu tine puse pe net (mai bine zis cu creierul tau sexy),asa,sa le vada toata lumea.
Astfel toti pasionatii de internet, care isi petrec multe ore din viata in fata computerului, atunci cand sunt fie la sevici si se fac ca muncesc din greu pe “messenger”, fie acasa in “retea” cu o “FIFA” sau ceva pornache, sa poata sa iti patrunda gandurile si sentimentele cu usurinta.
M-am gandit ca daca e la moda si pana si Copos patronul Rapidului are un blog si are succes (a se traduce si-o ia la muie in fiecare zi) de ce nu as putea sa o fac si eu? Dar spre deosebire de el care e un patron la prajituri dar si la fotbal (ce chestie!) eu sunt un nimeni,cine imi citeste mie blogul? Vom vedea…
Pentru inceput (-ul meu) as vrea sa va invit la un exercitiu. Inchideti ochii si incercati sa va aduceti aminte ce ati discutat azi cu prietenii,care au fost subiectele abordate. Asta ca sa vedem ce gen de oameni avem pe aici. Regasiti-va printre aceste personaje.
Am sa incep eu cu cateva “texte” obisnuite. Cotidian.

Un comentariu:

Unknown spunea...

Stiu ca esti dinamovist, dar...imagineaza-ti cum ar fi sa-si faca Borcea blog:))) Eu cred ca ies la coltul strazii imbracata-n zdrente si spun profetii despre sfarsitul lumii.