duminică, 28 august 2011

Un gunoi, doua gunoaie.


Nu pot să mă abţin şi să nu fac şi eu un comentariu despre "nunta secolului". De fapt cred că mai potrivit ar fi "prostia secolului". De ce ar cheltui cineva atâţia bani pentru o nuntă???  De ce e nevoie de atâta opulenţă ???

Borcea e un gunoi, e o mizerie. Un ţăran parvenit, care s-a îmbogăţit (cred ca a ramas si el cu ceva dupa vazarea lui Torje), dar nu atât de mult pe cât vrea să pară că e de blindat de bani. Probabil are rate la bancă şi datorii de milioane de euro. La fel ca "Iuri" din filmul cu Nicholas Cage, traficant de arme.  Doar că în loc de un fotomodel şi actriţă cu mari calităţi de mama şi femeie mişto, Borcica o arde cu o discotecareasa care probabil singurul ei scop e să-l chiureteze pe asta de bani. Vai de soarta lui. Şi cum de obicei, proverbul "cine se aseamănă se-aduna" e pretutindeni valabil, ghici pe cine are nash? Pe nea' Gigi ,patronul Stelei! Pfoa!!!! Deci aşa combinaţie nici că s-a mai auzit!!! Rămâne ca data viitoare când merg pe stadion în peluza PCH când jucam cu Steaua , în loc să-i înjur pe "spurcaţi" va trebui să-i invit la dans. Trebuie că acest "năşit" să coboare de la nivelul conducătorilor ,desigur şi la nivelul peluzelor de ultrasi, mă gândesc eu. În loc de " nuie steaua - nuie steaua!!!" o să scandăm "Steaua vă iubim, bem un şpriţ când ne-ntâlnim!!!"

Dar revenind la întrebarea de mai sus, Borcea cu banii ăia şi-ar face o operaţie estetică să-şi schimbe cumva fatza aia de butelie căzută din maşina de butelii într-un viraj la 80km/oră...că degeaba investeşte într-o nuntă ,dacă pe faţa lui scrie de la distanţă ŢĂRAN !!!! Să facă dracu ceva mai întâi cu mecla şi după aia să umble dupa fete...:))

Sper că băieţii din brigada să-i facă o vizită diseară şi să-i arunce cu kkt pe costumul lui alb şi pe maşinile luxoase primite cadou. Alea de ciordeala.( Oricâţi chelioşi graşi în costume ar fi acolo,tot degeaba.)

Şi pe Maybach-ul lui nea Gigi, facem un pipi mic, că măcar el e haios...:))

Desigur...numai sabia mai poate schimba ceva !!!!

Niciun comentariu: