miercuri, 7 septembrie 2011

Despre fotbal,nationala si stadion.


Impresii de aseara,pentru cine nu a fost pe stadion sau nu-i intereseaza...:))
1.Un stadion de vis,un gazon rusinos. De prost. Si el si Oprisan cu tot cu firma lui de apartament.
2. La intrare am avut orgasm! Toata lumea, pungile de seminte la cosul de gunoi!!!!!!! Nu s-a intrat cu nimic de mancare,nimic de baut. Perfect, in conditiile in care se stie ca romanul e nesimtit si in urma lui ramane potopul!!!
3. Atitudine de occident a BGS-ului fata de ghertzoii care incercau sa fumeze pe stadion! Sa inteleaga odata ca democratia inseamna sa-l respecti pe cel de langa tine, nu sa-i bagi fumul in nas ca asa vrea pula ta!
4.Francezii sa ne suga,sunt mai tigani decat noi,daca e sa jignim. Eu am vazut doar tineri misto cu atitudine. Ei insa...
5. Dosare penale pentru bisnitzari!!! In sfarsit!!! Sper sa dispara in curand aceasta specie.
6. Chiar daca nu o agreez, Inna a fost alegerea perfecta pentru un asemenea eveniment,pentru ca ea este cea mai buna carte de vizita a Romaniei astazi. Parerea mea.
7. Imnul national al Romaniei trebuie schimbat sau modificat ,e stupid sa ceri unei natiuni intregi sa tina minte versurile si strofele in ordinea originala!!!!
8. Pitzurca sa-si ia dracului un costum!!! Cred ca singurul antrenor din lume,de echipa nationala, care sta pe banca in trening de 200 de euro. E penibil!!!
9. Despre echipa pe care a trimis-o in teren as spune ca Marica, Cocis si inca cativa,nu sunt nici pe departe de echipa nationala. Am vazut o echipa nesigura,slaba si care a cazut la pace cu francezii sa nu ne bata,ca altfel era deranj mare...

Numai sabia mai poate schimba ceva.

Niciun comentariu: