sâmbătă, 14 ianuarie 2012

La un pas de revolutie

Ce l-o fi apucat pe Cheluu (zis Chioruu) sa se bage el intr-o discutie aprinsa, in direct la Realitatea Tv, cu Arafat, nu ma prind...?
Bai nene. Tu esti presedintele Romaniei, ce dracu cauti tu sa te balacaresti cu unul in direct, LA TELEVIZOR???
Nu ai consilieri, ministru al sanatatii, pulifrici de-astia, care sa vorbeasca pentru tine? Cine te crezi ma nene, Dumnezeu??? Indiferent cine ar avea dreptate, pune legea intr-o dezbatere publica si stai dracu in fotoliul tau la Cotroceni acolo, caci esti totusi presedintele Romaniei,...Nu trebuie decat sa tragi concluzile la sfarsit, daca tot vrei sa te implici.
Eu cred ca omul, cand a facut asta, era dupa o noapte de betie, inca nu se trezise si avea chef de scandal. Era cu sticla de whisky in mana si cand l-a vazut pe Arafat la televizor contestand noul proiect de lege al sanatatii, a vrut sa-i dea cu sticla in cap! Cea mai proasta schema din ultima vreme a fost sa se balacareasca cu ala in direct! Acum si-a luat-o la greu,pentru ca asa imagine negativa nu avea cum sa-si faca niciodata...adica de data asta chioruu a iesit tare sifonat.
Eu credeam ca romanii sunt adormiti in somnul cel de moarte, dar surpriza ! La Tg.Mures au iesit pe strada 4000 de oameni sa-l sustina pe Arafat in urma demisiei de bun simt. In Bucuresti aseara erau cateva mii de oameni pe strazi care protestau si daca cheluu nu retragea repede legea,iesea tare rau. Cred ca i-au zis astia din serviciile secrete ca daca o mai tine asa,din betie in betie, iese de o revolutie.
Daca as fi in locul lui, mi-as concedia toti consilierii ca nu i-a dat niciunul zeama de varza cand trebuia, l-as pune pe Arafat ministru ( mama ce fata are ministrul sanatatii....ce ironie...are fatza de om nesanatos la cap) , ca sa spele rusinea si m-as ascunde vreo doua luni, pana mai uita lumea incidentul.

Personal, as mai obseva ceva. Un tip precum Arafat, neimplicat politic, un om care vrea sa faca performanta si sa salveze vieti, are multa demnitate, onoare si prestanta, ceva rar intalnit la romani. Nu e ciudat ca un strain sa ajunga atat de misto si apreciat pentru ceea ce face? Si daca e atat de apreciat de oameni,sistemul ai da cu piciorul??? Atat de retarzi putem sa fim?

PETRICA, DA-I PE GSP !!!! PETRICA DA-I PE GSP , NU AUZI?????? !!!!!!!!!!!!!

Un comentariu:

piele spunea...

bai, andy, aia e sabie? ia colea: http://images.wikia.com/naruto/images/a/a1/Giant_Decapitating_Knife_Zabuza.jpg