luni, 11 iunie 2012

Doar 10%...


Tot ceea ce are legătură cu fostul preşedinte iliescu îmi face scârba maximă.
Îmi vine să sparg ceva numai când aud de el, dar mai ales când îl văd la televizor! Nu îmi vine să cred că există oameni care au uitat atrocitățile pe care le-a comis în primii zece ani după Revoluție! Este dureros cum unii au putut vota o alianță care are în spate un asemenea personaj odios. Şi nu numai pe el.
Aş fi votat cu ușurință PNL,un partid cu oameni respectabili, dar niciodată  în această combinație de conjunctura! Niciodată!!!
PDL a dezamăgit așa cum a dezamăgit nu demult şi Convenția Democrată. Îmi amintesc că atunci când a câștigat Emil Constantinescu alegerile, am ieșit pe capota mașinii în Piața Universității... S-a dovedit  însa că cei "15.000 de specialiști", au fost o glumă proastă. Apa de ploaie...

"Dreapta" a pierdut Bucureștiul şi pentru că orașul s-a umplut de țărani care pur şi simplu au sufocat viata cotidiană. Începând de la moda şlapilor cu budigăi şi maieu alb până la scuipatul semințelor cu orice prilej ; în scara blocului, pe bancă în parc, în fața televizorului, la servici sau pur şi simplu mergând pe stradă. Oripilant şi faptul că, obișnuiți probabil cu ligheanul şi spălatul ocazional,își păstrează obiceiurile şi după ce s-au mutat în capitală. Nu se mai pune problema de folosirea unui deodorant căci este un vis erotic deja. Când nimerești lângă un astfel de specimen, dacă nu leșini din prima, poate "fuga de la locul faptei" ar fi cea mai potrivită.
Şi atunci cum naiba să ne mire că Vanghelie a fost reinstalat primar din nou, în anul 2012 (!!!), când locul lui ar trebui să fie la școala generală cu caietul de dictando tip A, desenând bețișoare şi bastonașe??? Ce cetățeni sunt aia care îl tot votează de atâția ani văzând clar şi simțind pe pielea lor jegul,mizeria şi absurdul cartierului de căcat  în care locuiesc???
Cum poți să votezi (politic de data asta) altceva decât Liviu Negoită, care a demonstrat tuturor cum se pot transforma cartiere sărace în doar câțiva ani , când sectorul 3 este de departe cel mai curat şi frumos, cu un parc IOR (Cuza),absolut din altă țară şi zeci de mii de locuri de parcare, drumuri reabilitate si locuri de joacă pentru copii? Ce rost avea sinuciderea cu unul (un simplu search pe google despre Robert va lămureşte...) care se vede pe fața lui că este corupt şi în foame de bani după o țeapa de 200mil. de lei statului român?

Dan Diaconescu cu televiziunea lui de garsonieră a reușit o aşa mare manipulare ,încât se pare să sunt o grămadă de oameni care încă mai cred în basme cu zâne şi prinți salvatori şi peștișori de aur care îţi îndeplinesc trei dorințe...

Eu am votat cu Nicuşor Dan, pentru că este independent şi nu e aservit politic nici unui partid. Nu mai pot vota niciun om politic. Ii urăsc maxim. Rezultatul lui de 10 procente, înseamnă enorm pentru el, dar foarte puțin pentru noi cei care am mai rămas adevărații bucureșteni. Ăștia mai suntem. Ultimii mohicani...doar 10 din 100.

Suntem ce avem în inimi.

Numai sabia mai poate schimba ceva !

Niciun comentariu: