duminică, 24 iunie 2012

Rezolutie ! Revolutie !

1.Pentru componenţii grupului Taine și mai ales pentru mine, MUZICA este o sursă  spirituală inepuizabila, cu care ne hrănim atunci când suntem înfometaţi și nu poate fi înlocuită în niciun fel , NICIODATĂ  de ceva ,de orice altceva de pe aceasta lume! Cântăm din dragoste și fascinaţie pentru muzică exclusiv, în speranţa că spectacolul pe care îl facem pe scenă să îl putem ridica la rangul de artă, iar de fiecare dată când reuşim să facem asta, dorim să evoluăm în plan spiritual.

2.Legat de acest aspect- vom refuza cu politeţe orice eveniment sau locaţie ce nu se ridică la standardul de a evolua într-un show complet din toate punctele de vedere. Ne respectăm ca şi artişti şi mai presus de orice respectăm publicul și îl prețuim enorm, acela care de fiecare dată când vine la concertele noastre este unul select şi de bun simţ. De accea cântăm rar, în condiţii de minimă decenţă. Preferăm că publicul să ne dorească şi să-i fie dor de TAINE decât să-l plictisim cu zeci de concerte.

3.Aşteptăm respect, şi asta pentru că după mai bine de 20 de ani de când cântăm, am adunat în palmares suficient credit cât să nu ne fie mutilata imaginea de niciun promoter,organizator sau oricine altcineva care trăieşte în ignoranţa şi nepăsare pentru ceea ce înseamnă artă, oricare ar fi forma ei.

4.Aşteptam să fim trataţi cu atenţia ce se cuvine, atenţie ce li se acordă şi trupelor străine de acelaşi nivel cu noi, desigur, nici mai mult , nici mai puţin. Sunt şi în România destule trupe foarte serioase şi bune care merită toată încrederea! Trebuie sa începem sa ne respectăm reciproc, publicul și artiştii, trupele și publicul. 
Ura trebuie sa dispară, pentru că scopul nostru comun este MUZICA !

Mihnea Badea şi Dan Achim sunt printre puţinii oameni care au înţeles imediat aceste lucruri de minim bun simţ şi de aceea am ales sa mergem înainte cu agenţia Cavalleria Events. Sperăm o colaborare de lungă durată.

5.Proiecţiile video ce însoţesc prestaţia noastră scenică fac parte integrantă din show-ul nostru și sub nicio formă nu se poate renunţa la acest element ! Este un instrument, neconvenţional poate, un al cincilea component al trupei, iar el este obligatoriu !!! Sub nicio formă nu vom face compromisul de a-l "lăsa acasă" decât în cazuri de forţă majoră!

6.Scoatem rar muzică "afară" pentru că produsele noastre trebuie să fie aproape de perfecţiune atunci când ar trebui să ajungă la urechile celor care aşteaptă lucruri interesante de la noi! Asta nu înseamnă că suntem lipsiţi de inspiraţie, pentru că avem piese suficiente pentru cel puţin două albume de aici înainte, ci doar obsedaţi de perfecţiune!  Ştim că "pierdem distracţia" , dar acesta este "Bushido-ul" nostru, este drumul pe care am hotărât sa mergem în viaţa noastră.

Daca nu putem sa schimbam noi ceva... atunci "Numai sabia mai poate schimba ceva" !

Niciun comentariu: