joi, 28 ianuarie 2010

"Haules" de Eurovision si guvernul caricatura.

In tara condusa de avortonul boc si de o clasa politica plina de caricaturi de "Urzica", in tara manelistilor gutza, florin salam, copilul de aur, denisa, romeo fantastik si alte maimutze si specii de animale de casa din ce in ce mai raspandite, in tara in care ratingul maxim il fac telenovelele despre si cu tigani, emisiunile despre elodia, cici balerina, nikita caftitoarea, naomi neintzeleasa, taraf TV si ZerOTV, in aceasta tara uitata sau poate lasata de Dumnezeu sa se chinuie in durerile iadului,din care nu mai exista nici o scapare... aparem NOI. Noi, minoritatea. Noi care muncim, ne platim impozitele si taxele, ne dam zapada din fata casei, traim cu frica de Dumnezeu si grija zilei de maine, reciclam pet-urile, hartia si sticla pentru ca ne ingrijoreaza viitorul copiilor nostrii, noi, tot noi, suntem calcati in picioare si batjocoriti de un sistem, daca nu corupt, cu siguranta impotent si handicapat. Guvernat de oameni primitivi in costume scumpe dar cu creiere din dop de pluta. Altfel nu se poate explica situatia dramatica in care s-a ajuns astazi in Romania. Totul este o nebunie care a scapat de sub control, legi care contrazic alte legi ,ordonante de guvern neconstitutionale, haosul deja creeat in codul fiscal,in administratiile publice si de stat , in sistemul de justitie ...in tot! Si nu doar atat. Atat vedem noi. Deocamdata.
As compara Romania acum cu o baba bolnava de Alzheimer care e complet derutata. De suferit,suferim noi. Cei carora le pasa...


Romania a donat 50.000 de euro guvernului haitian dupa dezastrul produs de cutremurul de acum doua saptamani. Atat poate. Aproape nimic in raport cu cat se fura in tara asta. O seara la Bamboo cu vagabontii, o nunta de corporatisti din high society, cateva gentzi ale doamnei Udrea...
Un pusti de 7 ani din Lonrda s-a urcat pe bicicleta si a facut cateva ture prin parc, punand in prealabil un anunt pe net ca asteapta ca cineva sa-i sponsorizeze plimbarea,dupa asta urmand ca suma stransa sa o doneze sinstratilor din Haiti. Intr-o singura zi a strans fonduri de peste 100.000 de euro.
Ba...!!! Pana si un pitic de 7 ani e mai inteligent decat toate rapandulele si gloabele din guvernul asta de incompetenti!

E tragedie mare in lumea muzicii. Am ramas fara salam la Eurovision. Cica Despot,un mare cunoscator de muzica, uraste salamul. Dar ii place parizerul ...,se vede! Niste prosti astia din juriu. Era o sansa mare ca Romania sa nu se mai faca de ras. Data viitoare sa trimita niste tigani autentici, cu palarii si mustati imbracati in camasi rosii, care sa dansesze cu niste pirande frumoase, traditional, pe o muzica hibrid - jumate tiganeasca -jumate cu ritmuri de house. Ceva gen Shukar Collective.
Cred ca-i spargeam pe aia la Eurovision, ca unii se chinuie sa-i copieze si sa-i imite pe tigani si tot nu reusesc. Noi avem din belsug... Avem si in plus. Numai sa-i ia cineva! (Poate Madonica ca si asa zis ca-i iubeste mult...:)))
Macar atat sa faca ai nostri compatrioti. Mergeti si castigati Eurovisionul, haules-baules!!!

Toate ca toate, dar cea mai de cacao faza e ca Nutzu Camataru a castigat la CEDO procesul cu statul roman. Pentru ca e baiat fin,noi (tot NOI astia prosti) trebuie sa-i platim doar 3200 de euro acestui infractor pentru ca niste judecatori nesimtiti si aburitori l-au tinut pe asta in puscarie ,necondamnat, vreo opt ani.
Simt ca trebuie sa strang pe cineva de gat!!!


Numai sabia mai poate schimba ceva...

Un comentariu:

Anonim spunea...

Bah...Incerc sa inteleg impotriva a ce ne razvratim .

Impotriva unor guverne carora nu le-am acordat atentie si acum suntem plini de atitudine civica , criticand adicatelea pe cel aflat acum in functiune ? Am lasat sa se ajunga aici si acum ne scandalizam ? Avem alternativa ? Ne plangem de un partid dar il votam . Ne plangem de un presedinte dar il votam . Ne plangem de clasa politica dar nu facem nimic . radeam de un prieten care il lauda pe primarul sectorului unde locuieste . Dupa ce masina lui a fost ridicata , A facut spume la gura . He he . Stia ca primarul e pe mana cu firma de ridicari dar nu comenta aspectul asta ridicand in slavi niscaiva realizari pentru sector . Dupa ce platit amenda sa isi recupereze masina , primarul a mai castigat un ''fan'' . Esenta este ca , noi , romanii daca nu suntem afectati direct de ceea ce consideram sa este o nedreptatre birocratica si , nu numai , e ok .

Intrebarea este ce facem dupa ce folosim sabia ? ..

Impotriva '' clasei sociale '' de miliardari de carton si analfabeti pentru care intr-un fel sau altul muncim ? Lol , sa nu-mi spuneti ca daca cel mai antipatic gunoi plin de bani pe care il blamati va propune o afacere banoasa , il refuzati . Am vazut o gramada de exemple de oameni cu principii care isi cautau motive puerile la intrebarea - Pai nu ziceai ca l-ai impusca , ca e un nenorocit , etc ? Pai stai sa vezi , ca nu e cum crezi , ca e o simpla relatie de afaceri , ca parerea mea este aceiasi...dupa ce inchei afacerea cu el :) .

Impotriva carentelor pe care le avem din punct de vedere social ? Ne plangem de manele ? Pai cine le asculta ? Ne plangem de non-vedete sau persoane publice ? Pai cine cauta avid stiri despre ei in media si le comenteaza cu un aer de superioritate ? Nu boicotam , ci doar ne uitam din turnul nostru de fildes comentand . Telenovele romanesti ? Prostitutia actorilor de marca nevoiti sa se incline la ce vrea publicul pentru o bunastare financiara discutabila ? Indivizi care in secolul 21 isi iau cu puterea pumnului partea leului si politia a permis lucrul asta ? Clanuri ? Ce clanuri ? Lol ...Crima organizata ? Ha ha ! Niste amarati care au fost intitulati pompos! Au rezistat atata timp doar pentru ca le-am permis si am crezut gogosile politiei . Nu e ciudat ca tot ce are de facut politia este sa asculte telefoanele si sa faca descinderi ? Periculosi maxim dar intr-o luna sau 2-3 ''ascultatori cu palnie '' pun pe masa procurorului dovezile din convorbirile interceptate . Simplu ca buna ziua . Deci , ori crima organizata si clanurile sunt doar niste adunaturi de sportivi pentru care strada e o sala de antrenament si ceva ciori cu sisuri scoase la intimidare , ori ei vor sa fie prinsi si isi marturisesc faptele pe telefon.